Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
SPADA
  • HOME
  • PROFILE
  • GUIDE
    Q and A Lecturer Guide Student Guide Helpdesk Guide Content Guide Mobile-Based SPADA UNG Access Guide Online Learning Booklet Online Learning RPS Format PPT Templates
    POLICY
    Curriculum Guide 4.0 Academic Rules Chancellor's Decision Guidelines for Academic Organizing During the Pandemic UNG Online Learning Academic Policy Socialization
    STANDARD
    System Standard Content Standard Process Standard Service Evaluation For Lecturers Service Evaluation For Students
    COURSES
    All Courses Courses Search
    HELPDESK
    Helpdesk Lecturers Helpdesk Students
  • Bahasa Indonesia ‎(id)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

S1 - TEKNOLOGI PANGAN

  1. Home
  2. Courses
  3. 2021/2022 Genap
  4. FAKULTAS PERTANIAN
  5. S1 - TEKNOLOGI PANGAN
20212-41121-FAE69763-1 - Teknologi Pengembangan Produk Baru  dan Perancangan Bisnis
SITI AISA LIPUTO
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE69763-1 - Teknologi Pengembangan Produk Baru dan Perancangan Bisnis

20212-41121-FAE69562-1 - Evaluasi Gizi Dalam Pengolahan
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE69562-1 - Evaluasi Gizi Dalam Pengolahan

20212-41121-FAE68443-1 - Analisa Pangan
LISNA AHMADADNAN ENGELENSITI AISA LIPUTO
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE68443-1 - Analisa Pangan

20212-41121-FAE611962-1 - Manajemen Produksi Agroindustri
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE611962-1 - Manajemen Produksi Agroindustri

20212-41121-FAE610643-1 - Teknologi Minyak dan Lemak
SURYANI UNE
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE610643-1 - Teknologi Minyak dan Lemak

FAE610443 - Teknologi Pati
LISNA AHMADWIDYA RAHMAWATY SAMANSURYANI UNE
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

FAE610443 - Teknologi Pati

20212-41121-FAE67222-2 - Pengetahuan Bahan Pangan
MARLENI LIMONU
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE67222-2 - Pengetahuan Bahan Pangan

20212-41121-FAE67222-1 - Pengetahuan Bahan Pangan
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE67222-1 - Pengetahuan Bahan Pangan

20212-41121-FAE67322-1 - Prinsip Teknik Pangan I
MUH. TAHIR
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE67322-1 - Prinsip Teknik Pangan I

20212-41121-FAE68543-1 - Mikrobiologi Pangan
LISNA AHMADSURYANI UNE
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE68543-1 - Mikrobiologi Pangan

20212-41121-FAE611463-1 - Teknologi Gula
LISNA AHMAD
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE611463-1 - Teknologi Gula

20212-41121-FAE611763-1 - Teknologi Umbi-Umbian
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE611763-1 - Teknologi Umbi-Umbian

20212-41121-FAE68343-1 - Biokimia Pangan
ADNAN ENGELENYUSZDA K SALIMISURYANI UNE
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE68343-1 - Biokimia Pangan

20212-41121-FAE68343-2 - Biokimia Pangan
ADNAN ENGELENYUSZDA K SALIMISURYANI UNE
S1 - TEKNOLOGI PANGAN

20212-41121-FAE68343-2 - Biokimia Pangan

Stay in touch

SPADA UNG

  • https://spada.ung.ac.id
  • +62 895-2388-4046
  • spada@ung.ac.id
Data retention summary
Get the mobile app

Proudly made with

Moodle logo

Made with by conecti.me